Cupcakes

“So in love, all I can think about is cupcakes.. First thing in the morning, last thing before bed… WE LOVE CUPCAKES.”

Heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft, babyshower, geboorte of jubileum? Bij de Cake Company vind je de allerleukste cupcakes. De zogenaamde cupcakes zijn al jaren een hit in Amerika en de trend is inmiddels ook al eentijd zichtbaar in Nederland. Niet zo verwonderlijk, want cupcakes zijn gemakkelijk, origineel en veelzijdig. Niets geen gedoe met snijden en verdelen; gewoon bestellen en klaar!

Online Bestellen!

Een groot deel van onze ‘collectie’ is vanaf nu ook direct online te bestellen. Hiervoor kan je op de website gewoon in de Shop kijken. Mocht je hele specifieke wensen hebben, of jouw cupcakes niet in de Shop zien, neem dan gewoon contact met ons op.

Maatwerk cupcakes

De meeste cupcakes zijn dus nu online te bestellen, maar soms bent u op zoek naar iets nog specialers. De afgelopen jaren zijn juist die ‘maatwerk’ cupcakes onze specialiteit geworden. Bruiloften, bedrijfs presentjes, kinderfeestjes, alles is mogelijk. Bent u dus op zoek naar net die ene cupcake die niet in de online shop staat, dan bent u bij de Cake Company nog steeds aan het juiste adres. Neem dus gerust even contact op en dan stemmen we uw wensen samen af!

Foto’s van maatwerk cupcakes