Jullie houden van elkaar. Wij van uw bruidstaart.

“Uw bruidstaart moet er niet alleen fantastisch uitzien, maar hij moet iedereen laten genieten, mensen moeten stralen, de dag moet nóg specialer worden. Jullie houden van elkaar. Wij houden van uw bruidstaart.”

Uw bruiloft is de meest speciale dag uit uw leven. Over alles is vaak tot in de details nagedacht, dus daarom doen wij dat ook graag met uw bruidstaart op cupcakes. U moet weten dat alles mogelijk is, van schitterend klassiek tot de meest moderne vormen en kleuren. Wij denken dus graag met u mee. Alles om er voor te zorgen dat ook de taart perfect is.

Foto’s van bruidstaarten

Wellicht was u de onderstaande bruidstaarten of cupcakes al tegen gekomen in het fotoalbum, maar het geeft wel een impressie van de uiteenlopende mogelijkheden. Taarten maken die compleet aansluiten bij bijvoorbeeld uw ‘bruidskleuren’ of de uitnodiging hebben wij tot een kunst verheven. Maar u kunt ons natuurlijk ook gewoon mailen met een foto die u elders gezien heeft. Neem dus zeker even contact zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Proeftaartjes

Omdat een taart online bestellen altijd ‘gek’ blijft aanvoelen bieden wij een speciale service. U kunt tegen een minimale prijs een proeftaartje bestellen. Deze maken we, indien mogelijk, al direct zo dat u ook een indruk krijgt van hoe uw taart er uit zou kunnen komen te zien. Zo kunt u én zien hoe professioneel het handwerk is én proeven dat deze ook heerlijk smaken. Meer weten? Neem even contact op.

Macarons

Naast cupcakes zien we ook steeds vaker de macarone terug op de bruiloft. De macarone is echt een heerlijke, maar vooral schattige traktatie. Doordat hij vrijwel in elke kleur te maken is, is het niet alleen een traktatie voor de mond, maar ook voor het oog. Of wat dacht je van de ‘bedankjes’ na afloop voor je gasten. We durven te wedden dat ze onderweg naar huis al op zijn.

Interesse? Neem even contact op.

 

Een kleine impressie van de bruidstaarten